Pastís de carabassa i nous (moltes)

Ja us heu adonat que ha arribat, per fi, el temps de les carbasses.
Si solament les feu en crema, puré o sopes, sapigueu que, en aquest vostre blog, teniu un suggeriment ben ric; croquetes de carbassa.
Avui us vaig a proposar un altre deliciós ús per a les carbasses.
Pastís de carbassa i nous.


Ingredients:
2 ous de gallines felices.
320 gr de carbassa pelada.
220 gr de farina tot ús o repostera (jo gallo de la normal).
Un polsim de sal.
80 gr d’oli d’oliva verge extra.
180 gr de sucre de canya.
Ralladura d’una taronja i una llimona.
90 gr de nous pelades i trossejades a mà.
Pebre de Jamaica, nou moscada i canyella (polsim de cadascuna).
1 sobre de Baking Powder (Royal).
Elaboració:
Batem ous i sucre fins a blanquejar-los lleugerament, afegim l’oli i seguim batent, tamizamos la farina amb el Baking Powdwer i la sal, piquem la carbassa en un robot, batedora amb accessori, got americà o la ratllem a mà, barregem amb els ous, sucre i oli, posem les espècies, els cítrics ratllats i integrem la farina finalment afegim les nous. Posem la barreja en un motlle greixat, deixem reposar cobert durant una hora i horneamos durant 45 minuts a 190º. Comprovar amb un escuradents si esta fet i quan es  refredi una mica treure del motlle i acabar de refredar en reixeta.

Juanjo i Angels.

Advertisements

2 pensaments sobre “Pastís de carabassa i nous (moltes)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s