GASPATXO DE SÍNDRIA

GASPATXO DE SINDRIA

Ingredients;

1 Síndria ( sense llavors)

4 Tomàquets madurs ( d’una mida normal)

1 Ceba tendra

½ Pebrot vermell

1 polsim de sal

Oli i vinagre ( al gust)

Elaboració;

Agafem el tomàquets, la ceba i el pebrot i els tallem a trossets i els posem a dins d’un bol gran o en el seu defecte una cassola, la síndria la tallem a daus grans, i la posem al bol, tot seguit agafem la batedora  i ho triturem tot. Un com triturat afegim un polsim de sal, l’oli i el vinagre al gust i guardem a la nevera. Servir ven fresquet, també li queda molt bé posar unes boletes de síndria.

I bon profit a tothom!!!!  

Vanessa

Anuncis

Un pensament sobre “GASPATXO DE SÍNDRIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s